/   theexitfestival.com   / Crnogorski  


2019-05-20 22:12:39

Предсједник СНСД-а Милорад Додик оцијенио је да је намјештаљка видео-снимак са аустријским вицеканцеларом Хајнц-Кристијаном Штрахеом, те поручио да ће СНСД наставити досадашњу добру сарадњу са његовом странком Слободарска партија.

Додик, који је и члан Предсједништва БиХ, рекао је да је са Штрахеом имао одличну сарадњу, да није имао ниједно негативно искуство, те му захвалио за подршку напорима Републике Српске да обезбиједи свој дејтонски статус.

„Мислим да је ријеч о балканизацији европске политичке ситуације, од чега су они бјежали све вријеме, те да се употребљавају државни ресурси стране земље да би се у некој земљи моделирала власт „, изјавио је Додик новинарима у Бањалуци, преноси РТ РС.

На објављеном видео-снимку види се како аустријски вицеканцелар и лидер Слободарске партије Хајнц-Кристијан Штрахе преговара о државним уговорима са потенцијалним руским инвеститором у замјену за политичку подршку.

Прочитајте још:

Тимур Тмурни: Штековине 21. маја


in4s.net
in4s https video namjestaljka netdodik snimak straheom

theexitfestival.com

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

xn--wqa.com personaio.com jicyf.com ebsre.com eagencija.com iywux.com who-wear-what.com mvprush.com yelwi.com rivijera.me aktuelno.info rentacarswitzerland.com backpackaccommodation.com keepcalmandenjoy.com yicyf.com ihafiz.com touristransfer.com realestate-marocco.com realestate-islands.com burgdzinice.com roiassistant.com programing.company emia.casa automobili.tk automobili.ml

Latest

ECONOMY   www.rtcg.me Jun 19
15:26

Regionu treba brži razvoj

POLITICS   www.mina.news Jun 19
15:24

U blokadi manje preduzeća