/   theexitfestival.com   / Crnogorski  


2019-05-20 22:15:55

Једна 29-годишња жена родила је у Пољској шесторке, што је први такав случај у земљи. Бебе, од којих су четири девојчице, рођене су царским резом у Универзитетској болници у Кракову на југу Пољске.

Мајка и новорођенчад су добро, преноси АП, напомињући да је вјероватноћа да се роде шесторке један у пет милијарди.

„Ово је први пут да се у Пољској роде шесторке, а то је ријетко и у свијету”, рекао је шеф болничког неонатолошког одјељења, професор Ришард Лотербах, додајући да је то било изненађење јер су доктори очекивали пет беба.

Предсједник Анџеј Дуда честитао је родитељима и докторима на Твитеру, док је локални фудбалски клуб, Краковија, понудио доживотне карте за њихове утакмице уз поруку да „држи палчеве” бебама, преноси Танјуг.

„Не знамо за кога навијају ваши родитељи, али ми вама, дјецо, дајемо сталну претплату на карте“, објавио је клуб на Твитеру.

Прочитајте још:

Тимур Тмурни: Штековине 21. маја


in4s.net
in4s https poljskoj sestorke netu rodjene prve

theexitfestival.com

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roinf.com comeseestay.com stanje.com ebsre.com realestate-worldwide.com portofbar.com enbhd.com mesdzid.com iywux.com djesi.com iyuex.com realestate-europa.com creativehalo.co aktuelno.info ioacc.com cp6uja.com vasagent.com mediteranaccommodation.com sarajevo360.com reactiweb.com touristransfer.com rebrs.com roiassistant.com programing.cloud kriptovalute.tk

Latest

ECONOMY   www.rtcg.me Jun 19
15:26

Regionu treba brži razvoj

POLITICS   www.mina.news Jun 19
15:24

U blokadi manje preduzeća